Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

Timbrul de mediu va fi mai scump pentru cei ce detin un automobil diesel

Pozitia APIA timbrul mediu

Timbrul de mediu mai scump pentru diesel

Din cate se pare, timbrul de mediu va fi ceva mai scump in cazul motorizarilor diesel.

Revenim cu noi informatii cu privire la deja cunoscutul timbru de mediu. Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat ca se discuta posibilitatea unui nou mod de calcul, in functie de motorizare.

Astfel, cei ce detin un automobil diesel vor plati o alta suma de bani fata de cei ce detin un automobil pe benzina. Din cate se pare, cei ce detin automobile diesel vor fi defavorizati avand in vedere ca gradul de poluare este mai mare.

Ministrul Mediului a declarat ca proiectul este in faza finala de anliza si ca se va tine cont de parerile exprimate de producatorii si importatorii de automobile in cadrul unei dezbateri publice. De asemenea, va fi luata in considerare si opinia persoanelor fizice si juridice ce vor fi prezente la dezbatere.

Rovana Plumb a mai declarat: “Fata de ceea ce am prezentat pe site-ul Ministerului Mediului ca propunere, in momentul de fata avem in vedere o formula de calcul separata pentru motoarele care utilizeaza benzina si pentru cele care utilizeaza motorina.”

Ministrul a declarat ca formula de calcul va ramane aceeasi, dar sumele vor fi diferite, in functie de cele doua tipuri de motoare, dat fiind faptul ca motoarele diesel polueaza mai mult.

Ramane sa vedem ce se va decide dupa dezbaterea publica si dupa finalizarea acestui proiect. Vom reveni cu informatii suplimentare.