Un nou Redactor Sef al Publicatiilor Electronice XPRIMM

Un nou Redactor Sef al Publicatiilor Electronice XPRIMM
timp, a contribuit semnificativ la dezvoltarea mai multor programe si produse de informare, precum Programul “Unde ma Asigur?”, portalurile www.asigurareamasinilor.ro, www.constatulamiabil.ro etc. Mihai este cunoscut pietei de asigurari, si nu numai, prin numeroasele prezentari sustinute in cadrul conferintelor pe care le-a coordonat, dar si prin participarea ca si co-moderator la numeroase emisiuni de asigurari realizate de RFI si XPRIMM TV.

Andreea IONETE, care a fost Redactor-Sef in ultimii trei ani, se indreapta spre un nou domeniu de activitate, plin de provocari – cel cultural, urmand sa ocupe o pozitie de conducere in cadrul Centrului pentru Arta Contemporana Alchemia.

In cei peste 7 ani de activitate ca membru al echipei XPRIMM, Andreea a contribuit major la dezvoltarea si coordonarea celor mai importante proiecte de promovarea a pietei asigurarilor: Buletinele Informative XPRIMM, portalul 1asig.ro, Revista PRIMM, evenimente si conferinte de specialitate, pentru care ii multumim!

Mult succes, Andreea! Mult succes, Mihai!

Leave a Reply