Urmarile furtunii din Bucuresti: Trei persoane ranite, 75 de masini avariate si 146 de copaci cazuti. Vremea rea a afectat jumatatea de sud a tarii

Urmarile furtunii din Bucuresti: Trei persoane ranite, 75 de masini avariate si 146 de copaci cazuti. Vremea rea a afectat jumatatea de sud a tarii
puternic.

De asemenea, au cazut noua panouri publicitare, sase cabluri electrice si trei stalpi, trei elemente de acoperis au fost desprinse, iar sase strazi au fost inundate, a precizat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel VASILE. Potrivit acestuia, cele trei persoane au fost ranite dupa ce au fost lovite de crengi smulse de vant.

ISU a intervenit si pentru scoaterea apei acumulate in subsolurile locuintelor sau pe carosabil, in mai multe zone din Capitala, printre care Soseaua Antiaeriana, strada Jiului, strada Dumitru Brumarescu, Drumul Intre Tarlale si Bulevardul Poligrafiei.

Inca nu se cunoaste valoarea pagubelor asigurate.

Vremea rea a afectat jumatatea de sud a tarii

Ploile din ultimele zile au generat dificultati in intreaga tara, mai multe zone fiind inundate, iar porturile de la Marea Neagra au fost inchise. De asemenea, caderile de zapada au provocat inchiderea mai multor drumuri nationale din centrul tarii.

Cateva zeci de localitati din sudul si estul tarii au ramas fara curent electric, in urma ploilor abundente si a vantului puternic de marti, informeaza AGERPRES. Localitatile se afla in judetele Buzau, Braila, Constanta, Giurgiu si Dambovita.

La munte au aparut deja primele ninsori. De exemplu, in judetul Harghita, traficul a fost ingreunat de cei 10 centimetri de zapada cazuti pe carosabil, la fel si in unele zone din Prahova. Judetul cel mai grav afectat de ninsori a fost insa Brasovul, unde copacii cazuti pe liniile de cale ferata au intarziat circulatia trenurilor timp de mai multe ore, intre Brasov si Predeal.

Foto: MEDIAFAX

Leave a Reply