VIDEO: A zecea editie a ICAR Forum are loc astazi, la Palatul Parlamentului

VIDEO: A zecea editie a ICAR Forum are loc astazi, la Palatul Parlamentului
Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania si UNSAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare.

ICAR este sustinut de JLT Re si PAID – Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale in calitate de Parteneri Strategici, precum si de catre GOTHAER Asigurari Reasigurari, VerAsig Broker, RAIFFEISEN Banca pentru Locuinte si RADIOCOM – Societatea Nationala de Radiocomunicatii in calitate de Parteneri Principali. De asemenea, CARPATICA Asig, PIRAEUS Insurance Broker, MILLENIUM Insurance Broker, MARSH si Daniel FLOREA & Asociatii sunt Parteneri ai Forumului, acesta fiind realizat cu sprijinul MADD Electronics Group, MARSAY, ESPRESSO Club si 360Revolution.

Portalul asigurarealocuintelor.ro este Partener Media Oficial al ICAR 2013, iar RFI Romania, wall-street.ro, 9am.ro si The MONEY Channel sunt Parteneri.

Evenimentul este structurat in doua parti principale. Prima este dedicata bilantului pietei asigurarilor de locuinte si efectelor si beneficiilor aduse de Legea nr. 243/2013, in timp ce a doua parte analizeaza, in cadrul a doua paneluri interactive, oportunitatile pentru sistemul de asigurari obligatorii si facultative si managementul riscurilor catastrofale.

Leave a Reply