VIDEO: Bogdan ANDRIESCU: Cresterea gradului de cultura in asigurari este o provocare sociala importanta

VIDEO: Bogdan ANDRIESCU: Cresterea gradului de cultura in asigurari este o provocare sociala importanta
!”. “UNSICAR considera ca educatia financiara are un rol esential in dezvoltarea pietei de asigurari si in castigarea increderii consumatorilor de produse de asigurare. Cresterea gradului de cultura in asigurari este o provocare sociala importanta, care necesita sprijinul tuturor entitatilor implicate in aceasta piata”, a declarat Bogdan ANDRIESCU, Presedintele Uniunii Societatilor de Intermediere.

“UNSICAR, la randul sau, se straduieste continuu pentru a spori nivelul de educatie financiara si gradul de constientizare a consumatorilor cu privire la produsele de asigurare”, a adaugat Bogdan ANDRIESCU.

Proiectul national “ASIGURA-TE!” a debutat pe 20 iunie, iar pe durata celor trei luni de campanie “Ghidul Asiguratului”, brosura in format de buzunar care contine informatiile de baza despre asigurarile auto, de locuinte, de viata, de sanatate si de calatorie, este distribuita in marile intersectii si centre comerciale din Bucuresti si din principalele 20 de orase ale tarii.

Etapa a III-a a Campaniei este realizata de APPA – Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, UNSAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare, UNSICAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania, IGPR – Inspectoratul General al Politiei Romane – Directia Rutiera, ISUMB – Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Dealu Spirii” al Municipiului Bucuresti si ANAT – Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania.

Partenerii campaniei sunt companiile ASIROM VIG, BCR Asigurari de Viata VIG, alaturi de PIRAEUS Insurance Broker si OTTO Broker. Proiectul se deruleaza cu sprijinul EUROPA FM, care difuzeaza spotul audio. De asemenea, THE MONEY CHANNEL va difuza spotul video al proiectului, acoperirea media fiind asigurata si de partenerii wall-street.ro, 9am.ro, RazvanPascu.ro – cel mai citit blog despre calatorii din Romania si Revista PLAFAR.

Pe langa platforma online dedicata, www.asigura-te.org , proiectul beneficiaza acum si de sustinerea unei pagini de Facebook, facebook.com/Asigura-Te pe care va invitam sa o urmariti pentru a fi la curent cu activitatile campaniei si pentru a afla noutati din domeniul asigurarilor.

Leave a Reply