VIDEO: Campania Nationala “ASIGURA-TE!”: Cum profiti din plin de un weekend de vara?

VIDEO: Campania Nationala “ASIGURA-TE!”: Cum profiti din plin de un weekend de vara?
ost locul in care alte sase persoane, printre care si 3 copii, au fost ranite in urma unui accident. Acestea sunt numai cateva exemple ce constituie motivele pentru care ar trebui sa aveti grija ca in pregatirile de vacanta sa fie incluse si asigurarile de care aveti nevoie.

Promoterii Campaniei Nationale “ASIGURA-TE!” va insotesc in aceasta vara la cumparaturile de weekend in marile centre comerciale si va ofera “Ghidul Asiguratului”, avand grija ca, pe langa toate cele necesare unui weekend la munte sau la mare, sa aveti cu voi si informatiile necesare pentru a pleca asigurati.

A treia etapa a Campaniei Nationale “ASIGURA-TE!” se desfasoara pana pe 20 septembrie 2013 si este realizata de APPA – Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, UNSAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare, UNSICAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania, IGPR – Inspectoratul General al Politiei Romane – Directia Rutiera, ISUMB – Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Dealu Spirii” al Municipiului Bucuresti si ANAT – Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, cu sprijinul unor importante companii de asigurari si de intermediere in domeniu.

Partenerii campaniei sunt companiile ASIROM VIG, BCR Asigurari de Viata VIG, alaturi de PIRAEUS Insurance Broker si OTTO Broker.

Pe intreaga durata a proiectului vor fi distribuite in intreaga tara peste 800.000 de brosuri informative gratuite. “Ghidul Asiguratului” va ajunge in marile intersectii din Bucuresti si din principalele 20 de orase din tara. De asemenea, promoteri dedicati vor distribui brosurile in principalele centre comerciale din marile orase. “GHIDUL ASIGURATULUI” a ajuns la publicul larg si prin intermediul cotidianului ZIARUL FINANCIAR si al saptamanalului BUSINESS MAGAZIN.

Campania se deruleaza cu sprijinul EUROPA FM, care va difuza timp de 3 luni spotul audio al acesteia. De asemenea, THE MONEY CHANNEL va difuza spotul video al campaniei, acoperirea media fiind asigurata si de partenerii wall-street.ro, 9am.ro, RazvanPascu.ro – cel mai citit blog despre calatorii din Romania si Revista PLAFAR.

Pe langa platforma online dedicata, www.asigura-te.org , proiectul beneficiaza si de sustinerea unei pagini de Facebook, facebook.com/Asigura-Te pe care va invitam sa o urmariti pentru a fi la curent cu activitatile campaniei si pentru a afla noutati din domeniul asigurarilor.

Leave a Reply