Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

VIDEO: Crestere de 30% in primele 9 luni pentru CertAsig. Pe pietele externe, compania se concentreaza pe Bulgaria

VIDEO: Crestere de 30% in primele 9 luni pentru CertAsig. Pe pietele externe, compania se concentreaza pe Bulgaria
eaza pe dezvoltarea in Bulgaria, a explicat James GRINDLEY, CEO, CertAsig.

“In primele 9 luni ale acestui an, piata de asigurari din Romania a inregistrat o crestere usoara, in mare parte determinata de segmentul auto, in special de RCA, unde preturile s-au majorat putin. Din cunostintele mele, pe clasele non-auto, primele s-au redus, ceea ce inseamna, poate, o competitie mai acerba, sau poate ca oamenii s-au asigurat mai putin. CertAsig a crescut cu circa 30% in primele 9 luni, comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, iar cresterea a fost determinata, in cea mai mare parte, de business-ul non-auto”, a declarat James GRINDLEY.

In ceea ce priveste evolutia biroului de pe piata bulgara, deschis recent de companie, evolutia a fost una pozitiva: “Suntem multumiti de progresul [biroului din Bulgaria], feedback-ul brokerilor a fost unul pozitiv. Ne concentram si acolo pe segmentul non-auto, in special pe zona de constructii, asigurarea de bunuri comerciale, raspunderi profesionale, engineering si garantii contractuale”, a afirmat CEO-ul CertAsig.

In ceea ce priveste planurile pentru dezvoltarea pe alte regiuni, compania este interesata deocamdata de stabilizarea business-ului din Bulgaria. “Avem o lista scurta de tari in care am fi interesati sa deschidem birouri si sa desfasuram vanzari, dar in momentul de fata vrem sa ne concentram pe Bulgaria, sa acumulam capital, sa controlam business-ul si sa crestem pe aceasta piata”, a adaugat James GRINDLEY.

In acest an, CertAsig s-a extins oficial pe piata bulgara prin deschiderea unui birou in Sofia in aprilie 2013. Compania mizeaza pe produsele de nisa, strategia axandu-se pe segmentul de clienti corporate, cu un canal de distributie exclusiv prin intermediul companiilor de brokeraj locale. Asiguratorul este prezent si in Turcia, in 2012 deschizand un birou la Istanbul.

Leave a Reply