Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

VIDEO: Germanii de la GOTHAER vor investi 8 mil. EUR in Romania in 2013

rca ieftin | CumparaRCA.ro

VIDEO: Germanii de la GOTHAER vor investi 8 mil. EUR in Romania in 2013
atea, si-a propus sa atinga un volum de afaceri de 60 mil. EUR, extinderea in teritoriu in principalele zone urbane, precum si crearea a 250 de locuri noi de munca. Compania se va adresa zonei de retail si IMM-urilor, mizand pe produse si servicii diferentiate de asigurarile clasice si calibrate nevoilor existente, precum si pe produse de pionierat in domenii emergente precum energia regenrabila.

“Noua companie isi propune sa ajunga cea mai moderna si mai performanta societate de profil din Romania. Pentru GOTHAER Group, preluarea PLATINUM a reprezentat platforma ideala de a intra intr-o piata emergenta si promitatoare cum este cea din Romania, miscarea facand parte din strategia grupului de a se extinde in Europa Centrala si de Est”, a declarat Jurgen MEISCH, CFO al grupului german de asigurari.

Avand in prezent 150 de angajati si prime brute subscrise de 8,4 mil. EUR in 2012 (fata de 4,27 mil. in 2011), compania intentioneaza sa devina un jucator important pe piata asigurarilor generale din Romania.

“Grupul GOTHAER se bazeaza pe aproape 200 de ani de experienta in domeniul asigurarilor, lucru care va contribui la dezvoltarea locala a unei palete de produse cuprinzatoare, care sunt atat inovatoare cat si eficiente din punct de vedere operational. Impreuna cu managementul excelent si performant si cu infrastructura GOTHAER Asigurari Reasigurari, ne asteptam sa devenim un jucator cheie in urmatorii 5 ani pe piata asigurarilor non-life din Romania”, a precizat reprezentantul grupului german.

Cum se va pozitiona GOTHAER in Romania? Asigurari si ceva in plus

Oferta GOTHAER Asigurari Reasigurari va cuprinde produse cheie adresate atat persoanelor fizice cat si celor juridice si va include atat tipurile de asigurari specifice nevoilor individuale private, precum asigurarile de locuinte, casco si sanatate, cat si o gama larga de produse inovatoare adresate antreprenorilor, companiilor mici si mijlocii si angajatilor.

Un segment de piata complet nou pe care GOTHAER il va dezvolta in premiera in Romania este reprezentat de asigurarile dedicate industriei de energie regenerabila. In acest sens, experienta vasta si extinsa a grupului ca lider de piata pe acest segment atat in Germania cat si in alte tari europene va reprezenta un atu important.

Pozitionarea “Insurance and a little extra” se traduce, potrivit reprezentantilor companiei, intr-un plus de valoare adus produselor si serviciilor oferite, care depasesc granitele asigurarilor clasice si asteptarile clientilor.

“Viziunea GOTHAER inseamna sa promitem ceea ce iti putem oferi si sa livram mai mult decat ceea ce ti-am promis. De aceea, clientii nostri sunt mai asigurati decat cred”, a spus Anca BABANEATA, CEO, GOTHAER Asigurari Reasigurari.

Tranzactia prin care GOTHAER Finanzholding , entitatea care administreaza activitatile financiare ale grupului, a achizitionat 67% din actiunile PLATINUM a fost finalizata in octombrie 2012, restul de actiuni ramanand detinute in mod egal de Constantin TOMA, Presedintele Consiliului de Adminsitratie al societatii, si Efraim NAIMER, Membru in CA.

Cine sunt germanii de la GOTHAER?

Fondat in 1820, grupul GOTHAER are peste 3,5 milioane de clienti si prime brute subscrise de aproximativ 4 mld. EUR si este una dintre cele mai mari companii de asigurari mutuale.

Portofoliul GOTHAER cuprinde persoane fizice, intreprinderi mici si mijlocii, antreprenori si profesionisti, 40% din veniturile sale provenind din prime de asigurare de proprietati si accidente, 40% din asigurarile de viata si 20% din asigurarile de sanatate. Grupul german si-a inceput expansiunea in afara tarii de origine intrand in CEE prin achizitia asiguratorului polonez PTU (Polskie Towarzystwo Ubezpieczen S.A.), precum si prin implicarea in asociatia europeana a asiguratorilor Eurapco.

Leave a Reply