Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

VIDEO: In 2013, continua sa creasca asigurarile de sanatate

VIDEO: In 2013, continua sa creasca asigurarile de sanatate
ls in materie de credite, iar in zona de investitii nu am asistat la cresteri surprinzatoare care sa aiba un impact major in asigurarile de viata. Aceasta a ramas o piata linistita, care nu a adus noutati”, a subliniat Florina VIZINTEANU, Presedinte Directorat, BCR Asigurari de Viata, in cadrul emisiunii “Ora de risc” difuzate marti de RFI.

“Pe segmentul asigurarilor de sanatate asistam in continuare la o crestere, determinata insa de dorinta companiilor de asigurari de viata sa-si dezvolte acest portofoliu, bineinteles in stricta legatura cu cererea din piata. In paralel, asistam la celebra canibalizare dintre segmentul asigurarilor de sanatate vs. abonamentele la clinici private. Remarcam ca s-a dezvoltat foarte mult canalul de tip corporate, la nivelul asigurarilor private de sanatate, asiguratorii intrand mult pe segmentul corporate si mai putin pe retail”, a adaugat Florina VIZINTEANU.

In ceea ce priveste mult-asteptata reforma in sanatate, aceasta va aduce cu siguranta schimbari semnificative, insa proiectul ramane, deocamdata, in circulatie, problema fiind, insa, “la nivelul politicului”, a subliniat Sergiu COSTACHE, Presedinte, Media XPRIMM, prezent in cadrul emisiunii, punctand ca este dificila construirea unui proiect pe termen lung in conditiile in care Ministrii sanatatii sunt renumiti foarte des.

“Se asteapta schimbarea reglementarii pentru ca piata sa creasca: daca reglementarile vor merge in directia discutata pana acum, piata va exploda, pentru ca pornim oricum de la volume foarte mici. Acum avem in dezbatere trei reglemenari: una se refera la malpraxis, cealalta, la definirea pachetului minimal, iar a treia se refera la acel statut al unitatilor spitalicesti. Toate acestea trei sunt foarte importante in economia reformei intregului sistem: pentru a ajunge acolo, este nevoie de acesti cativa pasi”, a precizat Florina VIZINTEANU.

Leave a Reply