Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

VIDEO: Noul Greu de Ucis a distrus 132 masini

Pentru pelicula A Good Day to Die Hard din franciza Die Hard (Greu de Ucis) s-au distrus 132 masini, intr-o scena care a costat 11 milioane $.

Potrivit celor afirmate de John Moore, regizorul filmului A Good Day to Die Hard, care-l are ca protagonist pe celebrul actor american Bruce Willis, in film sunt folosite (distruse) 132 masini care n-au mai putut fi recuperate dupa filmari si alte 518 care au necesitat reparatii serioase. Si pe cuvant ca este vorba despre masini bune.

“La Die Hard totul este in functie de cat de indraznet este filmul”, spune Moore. “Deci, trebuie sa treci peste un Lamborghini. Unul din generatia actuala. Si da, ma doare. Sunt un fanatic al masinilor.” Da, suna tare dureros, insa nu la fel de dureros cum suna bilantul economic al carnagiului auto. “Cineva mi-a aratat cifrele din dreptul masinilor si puse una langa cealalta, a rezultat ceva in jurul a 11 milioane $ pentru o singura scena.”

Ceea ce este si mai interesant e faptul ca cele 11 milioane $ nu includ cele “cateva” Mercedes-Benz G-Klasse. Potrivit declaratiilor lui Moore, producatorul german de automobile a pus la dispozitia producatorilor filmului, toate SUV-urile G-Klasse (si nu numai) si bineinteles, nu a cerut niciun ban pentru aceasta. Ce au facut baietii cu ele la filmari, puteti sa vedeti in videoclipul alaturat, produs chiar de Mercedes-Benz, care pare-se este mai mult decat firma care a pus la dispozitie masinile, fiind mai degraba un partener al filmului.