Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

VIDEO: POLISH Re: Preturile practicate pe RCA sunt la un nivel prea scazut

VIDEO: POLISH Re: Preturile practicate pe RCA sunt la un nivel prea scazut
pe aceasta clasa sunt la un nivel prea scazut, comparativ cu volumul riscurilor acoperite”, a declarat Jacek KUGACZ, Vicepresedinte & COO, POLISH Re, intr-un interviu acordat XPRIMM TV.

“In urma pierderilor cauzate de lipsa predicitibilitatii, determinata in principal de despagubirile pe vatamari corporale si deces, analizam posibilitatea de a ne retrage pentru moment de pe aceasta linie de business. Principalele tari pe care le avem in vedere sunt Polonia, Romania si Bulgaria”, explica oficialul POLISH Re.

In pofida pierderilor de pe RCA, POLISH Re mizeaza in continuare pe dezvoltarea in regiune, reasiguratorul dorind sa se extinda, sa isi dezvolte relatiile cu clientii existenti, dar si sa gaseasca noi zone cu potentiali clienti corporativi.

“Ne-am concentrat pe regiunea Europei Centrale si de Est, inclusiv pe Romania. Sunt cateva linii de business pe care dorim sa ne dezvoltam. Nu vreau sa divulg acum detaliile, dar am lucrat la o serie de produse noi pe care vrem sa le aducem in piata din Polonia, dar si in alte piete din regiune. Evident, obiectivul nostru principal este sa ne sprijinim clientii, avand in vedere nevoile si interesele lor”, a afirmat Jacek KUGACZ.

“Suntem aici sa sprijinim piata, dar este evident ca avem nevoie si de un input din partea asiguratorilor. Le-am promis partenerilor nostri acum mai multi ani ca le vom oferi nu numai capacitate de reasigurare, ci si expertiza in domeniu”, a adaugat Jacek KUGACZ.

Leave a Reply