VIDEO: SAFETY Broker a implinit 8 ani de activitate in Romania. Compania estimeaza ca va incheia anul 2013 cu o crestere de cel putin 50%

VIDEO: SAFETY Broker a implinit 8 ani de activitate in Romania. Compania estimeaza ca va incheia anul 2013 cu o crestere de cel putin 50%
e: distributia online si dezvoltarea diviziei corporate. Desigur, nu ignoram nici componenta retelei, care ne-a ajutat atat de mult pana acum. Suntem cel mai mare broker de retea din Romania si vom investi in continuare in consolidarea acestei componente”, a declarat Viorel VASILE, Managing Partner, SAFETY Broker.

SAFETY Broker a incheiat primul trimestru din 2013 cu o crestere de mai bine de 60%, ocupand locul 2 din punct de vedere al primelor brute intermediate. Cu o asemenea evolutie, Viorel VASILE estimeaza ca va incheia anul 2013 cu o crestere de cel putin 50% comparativ cu 2012.

Compania SAFETY Broker a inregistrat in anul precedent o crestere a intermedierilor de 56,38%. De asemenea, ca volum al comisioanelor incasate, SAFETY Broker a consemnat cele mai mari venituri de pe piata locala de brokeraj. In urma acestor rezultate, compania a primit premiul “Brokerul Anului” in cadrul Editiei 2013 a Galei Premiilor Pietei Asigurarilor.

De asemenea, compania a primit “Trofeul de Excelenta pentru Dinamism” in cadrul Editiei 2013 a Premiilor Brokerilor de Asigurare, eveniment dedicat industriei de intermediere din Romania, organizat de Revista PRIMM – Asigurari & Pensii. Cu aceeasi ocazie, Viorel VASILE a fost desemnat “Managerul Anului”.

“Ca tendinta pentru anul in curs, incercam sa ne dezvoltam pe zona corporate, avand deja o divizie speciala – SAFETY Corporate. Abordarea va fi strict pe portofoliul de clienti pe care il avem deja. Noi avem in jur de 600.000 de clienti, dintre care aproape 50.000 persoane juridice. De asemenea, suntem foarte axati pe mediul online, obiectivul nostru fiind sa devenim principalul furnizor de servicii pentru piata de asigurari online”, a precizat Viorel VASILE.

Leave a Reply