Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

Video: über-Merc G AMG 6×6 intră în producție de serie!

Ceea ce ne gândeam că este materializarea unor idei năstrușnice de-ale arabilor cu exagerat de mulți bani este, de fapt, un noul model de serie (limitată) Mercedes-Benz. G-ul 6×6 va fi produs în număr de 20-30 de exemplare pe an și va fi comercializat cu suma de 350.000 € (deci tot arabilor cu extrem de mulți bani este destinat).

În schimbul acestei sume primești o caroserie de G cu facelift, puțin modificată – după cum cu ușurință poți numără cele șase roți – sub care se află o platformă cu cinci diferențiale ce direcționează, în funcție de ce butoane de pe bord apeși, cei 536 CP și 760 Nm ai unui V8 de 5,5 litri.

Ajutat de un 7G-tronic, G 6×6 atinge suta în mai puțin de șase secunde, oprindu-se la o viteză maximă de 160 km/h (evident, limitată electronic). Deh, atunci când mașina ta are o gardă la sol de 46 de centimetri și o masă de 3,7 tone, parcă nu prea ai vrea să te dai în stambă cu viteze prea mari, nu…? Dar poți să te lauzi cu un unghi de atac de 52 de grade (cu 16 mai mult decât în cazul unul „biet” G63 AMG). Ca să înțelegi mai exact ce înseamnă asta în mod practic, iată și un filmuleț de prezentare pentru mastodontul G.