Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

VIDEO: Vanzarile online pot avea o pondere de doua cifre in piata in cel mult doi ani

VIDEO: Vanzarile online pot avea o pondere de doua cifre in piata in cel mult doi ani
giune – de exemplu, piata cea mai dezvoltata din zona este in Ungaria, unde vanzarile de asigurari online reprezinta 60% din piata de retail. Prin comparatie, in Romania vanzarile online de polite se plaseaza undeva la 5-6% din piata de retail (estimarile fiind pentru 2011). Media pietei online din Europa Centrala si de Est se situeaza aproximativ la 20-25% din zona de retail.

In ceea ce priveste vanzarile SAFETY pe Internet, Razvan PAVEL apreciaza ca acestea vor depide foarte mult de felul in care va fi utilizata propria retea de vanzari din tara. “Avem o retea si acesta este principalul nostru avantaj in momentul cand dezvoltam vanzarile online. Vom putea trimite clientii la sediile noastre, ceea ce va conta enorm de mult”, a punctat Razvan PAVEL.

“Principala problema care apare atunci cand vrei sa iti faci un site de asigurari este ca acei clienti nu vin la tine in mod regulat, ci o data, cel mult de doua ori pe an, iar odata cu multitudinea de siteuri care apar acum pe Internet, practic ei uita de unde au cumparat ultima data. De aceea trebuie sa iti construiesti un mecanism prin care sa tii clientii aproape de tine”, a adaugat acesta.

Intr-o prima faza, poate ca nu vom aduce foarte mult business nou, dar o buna parte din afacerile de retail va trece pe online, pentru ca e mult mai simplu, astfel incat reteaua se poate dezvolta pe corporate.

Leave a Reply