Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

Vrei sa beneficiezi de discounturi si castiguri suplimentare? S-a lansat “Private Business Club”

Vrei sa beneficiezi de discounturi si castiguri suplimentare? S-a lansat “Private Business Club”
m incredere in acest proiect. Consider ca intr-o piata in care cu totii avem nevoie sa cheltuim mai putin, acest concept ofera tuturor posibilitatea de a diminua costurile si, de ce nu, de a castiga suplimentar. Noi, ca partener principal, punem la dispozitie o platforma electronica performanta accesibila de catre membri, special pentru a isi optimiza cheltuielile din domeniul nostru, cel al asigurarilor, suplimentar, celor mai intreprinzatori dintre ei le acordam posibilitatea de a se certifica si profesa alaturi de noi”, a afirmat Cristian BALANICA, Director General, PIRAEUS Insurance Broker, cofondator al proiectului.

“PBCLUB.RO se bazeaza pe un concept unic in piata din Romania, alcatuit din imbinarea a 3 elemente: nevoia de optimizare a costurilor a oricarei persoane, fizica sau juridica, oportunitatea desfasurarii unei activitati in domeniul financiar si dorina tuturor de a obtine castiguri suplimentare”, a declarat Dragos NICHITA, cofondator si coordonator al proiectului, in prezentarea sustinuta la evenimentul de lansare, desfasurat la etajul 15 al PIRAEUS Tower din Bucuresti.

Pe langa avantajele oferite de cardul de membru, care includ discounturi si conditii preferentiale de la partenerii Clubului, posesorii acestuia au sansa dezvoltarii unei cariere in domeniul financiar-bancar. De asemenea, membrii PBClub pot obtine castiguri suplimentare, prin inrolarea intr-un sistem multi-nivel.

Pe de alta parte, Partenerii PBClub – companiile care ofera avantaje membrilor Clubului -, beneficiaza de oportunitati de crestere a business-ului, prin atragere de noi consumatori, campanii gratuite de marketing, optimizarea costurilor pe baza consultantei financiare oferita de specialistii Clubului, dar si prin schimburi de beneficii intre Parteneri.

Lista Partenerilor include, in momentul de fata, patru mari categorii: localuri (cafenele, restaurante), educatie (scoli, gradinite), servicii medicale si farmacie si SPA si servicii de ingrijire corporala. Companiile care doresc sa se alature “Private Business Club” sunt invitate sa se inscrie pe site-ul oficial al proiectului.

Pentru mai multe detalii, cei interesati pot accesa www.pbClub.ro si aplicatia mobila “pbClub”, disponibila pe Google Play si Apple Store.

Leave a Reply