Vremea si vremurile nu schimba faptul ca ai nevoie de asigurari!

Vremea si vremurile nu schimba faptul ca ai nevoie de asigurari!
accident grav pe centura Capitalei, dupa ce un microbuz s-a ciocnit de un tir. Vremea rea care va veni cu siguranta, odata cu toamna, ne va reaminti si de necesitatea unei asigurari de locuinta, in conditiile in care exista in Romania judete, precum Botosani, in care 98% din case sunt neasigurate.

In acest context, Campania Nationala “ASIGURA-TE!”, Etapa a III-a, continua, iar Ghidul Asiguratului a fost si zilele acestea distribuit in marile intersectii din principalele orase ale Romaniei. Cum v-am obisnuit deja din luna iunie, in weekend ne gasiti in galeriile comerciale, insotindu-va la cumparaturi cu un plus de informatii despre asigurari.

Campania Nationala “ASIGURA-TE!” urmareste cresterea gradului de informare a romanilor cu privire la cele mai importante asigurari si, implicit, sublinierea necesitatii incheierii unor astfel de polite pentru protectia impotriva accidentelor neprevazute. Soferii trebuie sa aiba in vedere asigurarile RCA si CASCO, iar celor care calatoresc in strainatate li se recomanda o asigurare de calatorie. In absenta proprietarilor, bunurile din locuinte pot fi protejate financiar impotriva furturilor printr-o polita facultativa de locuinta, iar asigurarile de viata si de sanatate vizeaza protectia individuala.

Informatiile despre asigurari calatoresc prin tara si… in timp

Toti cei care doresc sa-si testeze cunostintele de asigurari pot participa la sondajul desfasurat pe platforma online asigura-te.org. Pe baza raspunsurilor, Masina Timpului AsiguraTE3-000 ii va trimite intr-o calatorie in timp, asociindu-i cu unul din cele 7 personaje istorice. Participantii pot castiga unul din cele 7 premii constand in un tricou personalizat si un pachet de ingrijire Dr. Organic cu miere de manuka oferit de PLAFAR, Partener al Campaniei.

Click aici pentru a accesa sondajul!

Sustineti demersul Campaniei Nationale “ASIGURA-TE!” printr-un simplu share pe Facebook .

Despre Campania “ASIGURA-TE!”

A treia etapa a Campaniei Nationale “ASIGURA-TE!” se desfasoara pana pe 20 septembrie 2013. Aceasta este realizata de APPA – Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, UNSAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare, UNSICAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania, IGPR – Inspectoratul General al Politiei Romane – Directia Rutiera, ISUMB – Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Dealu Spirii” al Municipiului Bucuresti si ANAT – Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, cu sprijinul unor importante companii de asigurari si de intermediere in domeniu.

Partenerii campaniei sunt companiile ASIROM VIG, BCR Asigurari de Viata VIG, alaturi de PIRAEUS Insurance Broker si OTTO Broker.

Pe langa platforma online dedicata, www.asigura-te.org , proiectul beneficiaza si de sustinerea unei pagini de Facebook, facebook.com/Asigura-Te pe care va invitam sa o urmariti pentru a fi la curent cu activitatile campaniei si pentru a afla noutati din domeniul asigurarilor.

Leave a Reply