Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

Workshop NatCat la FIAR 2013: Cum sunt gestionate riscurile de catastrofa in Bulgaria?

Workshop NatCat la FIAR 2013: Cum sunt gestionate riscurile de catastrofa in Bulgaria?
l, obiectivele si strategiile acestui program vor fi prezentate de Roumen GALABINOV, Deputy Chairman of Management Board, Asociatia Bulgara a Brokerilor de Asigurare, la workshop-ul “Gestionarea riscurilor de catastrofa – o provocare?” organizat in cadrul FIAR 2013 – Forumul International Asigurari – Reasigurari.

Platforma Nationala recent implementata in Bulgaria are ca scop implicarea tuturor partilor in planurile de reducere a riscurilor de dezastre si cresterea comunicarii si schimbului de informatii dintre acestea. In cadrul programului sunt incluse planuri care vizeaza riscuri precum: inundatii, cutremure, furtuni de zapada, scurgeri de petrol, incendii, accidente industriale, accidente nucleare, contaminari biologice si acte teroriste.

Dincolo de obiectivele si strategiile dezvoltate, programul de reducere a riscului dezastrelor din Bulgaria intampina o serie de probleme, printre care se numara un sprijin financiar insuficient pentru activitatile de reducere a riscului dezastrelor, lipsa unei abordari structurale a datelor utilizate de organizatii in realizarea hartilor de risc, precum si necesitatea dezvoltarii unei metodologii comune pentru realizarea hartilor de risc.

Prezentarea “Nat Cat mitigation programs in Bulgaria” sustinuta de Roumen GALABINOV, specialist international cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul financiar, va constitui doar unul dintre studiile de caz analizate la workshop-ul dedicat riscurilor de catastrofa din cadrul FIAR 2013.

Mai multe detalii despre temele abordate si programul seminarului sunt disponibile aici !

Pentru a va rezerva un loc la eveniment, click aici !

Leave a Reply