Workshop-urile interactive din cadrul FIAR 2013 – teme de actualitate si vorbitori de renume

Workshop-urile interactive din cadrul FIAR 2013 – teme de actualitate si vorbitori de renume
acestea reprezinta o platforma interactiva de dezbateri. Printre vorbitorii confirmati deja se numara Guy HUDSON, Partner, JLT Re, Muzaffer AKTAS, Managing Director, WILLIS Re si Eugene GURENKO, Lead Insurance Specialist, World Bank.

In cadrul workshop-ului “Risk Management – o solutie pentru plus-valoare”, care va avea loc luni, 20 mai, participantii vor analiza riscul intr-o lume a incertitudinilor economice, politice si a inovatiilor tehnologice, precum si rolul brokerului de asigurare in procesul de management al riscului.

Seminarul “Gestionarea riscurilor de catastrofa – o provocare?”, ce se va desfasura marti, 21 mai, va incerca sa raspunda unei intrebari presante pentru piata din Romania si nu numai: avand in vedere restrictiile bugetare provocate de criza economica, ce solutii pot fi gasite pentru a gestiona riscurile de catastrofa in parteneriatul public – privat?

Workshop-ul “Reasigurari in Europa Centrala si de Est – o solutie pentru insanatosirea pietelor?”, care va avea loc marti, 21 mai, vizeaza situatia reasigurarilor din Romania, in conditiile in care surse din piata arata ca o serie de reasiguratori mari se retrag treptat din tara noastra. Cu toate acestea, EUROPE Re, dar si compania de reasigurari a VIG, considera ca regiunea are in continuare un potential important. Pe de alta parte, reasiguratori rusi si din CIS se lupta pentru o cota de piata mai mare pe pietele de asigurari emergente din Europa.

Programul complet al FIAR 2013 poate fi accesat aici .

Pentru a afla detalii despre inregistrare si a va rezerva un loc in cadrul workshop-urilor, click aici !

Leave a Reply