ABT la Salonul Auto de la Geneva 2013

ABT se vor prezenta in cadrul Salonului Auto de la Geneva cu o serie de modele interesante.

Cei de la ABT sunt recunoscuti ca fiind unii dintre cei mai mari tuneri care se ocupa de modelele produse de grupul Volkswagen.

Nu ar trebui sa ne mire astfel prezenta lor in cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care isi va deschide portile in aproximativ cinci zile.

Ce modele modificate de ABT vor defila in cadrul Salonului?
Dupa cum a declarat tunerul, vedeta standului ar urma sa fie Volkswagen Golf 7. Acest model modificat beneficiaza de un kit aero, de faruri noi, dar si de jante ER-X din aliaj.

Desigur, acesta nu va fi singurul model expus de ABT in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Vom vedea si trei modele Audi, care sunt de-a dreptul superbe.

Va fi modelul RS5-R Coupe care va fi unul extrem de performant, reusind sa atinga o viteza maxima de 300 km/h. Apoi, vom da de Audi R8 GTR care va reusi sa produca 612 cai putere si in cele din urma vom vedea si modelul AS6-R Avant care va reusi sa produca 592 cai putere. Modificari impresionante reusite de cei de la ABT. Abia asteptam sa vedem mai multe imagini cu toate aceste modele. Pana atunci insa, va invitam sa urmariti imaginile disponibile.