rca ieftin | CumparaRCA.ro

PLATINUM si-a schimbat numele in GOTHAER. Grupul german se lanseaza pe piata din Romania

PLATINUM si-a schimbat numele in GOTHAER. Grupul german se lanseaza pe piata din Romania
est fel, GOTHAER Group intra pe piata asigurarilor din Romania prin GOTHAER Asigurari Reasigurari, preluarea PLATINUM reprezentand platforma ideala pentru intrarea pe o piata emergenta si cu potential precum cea romaneasca. Miscarea face parte din strategia grupului de a se extinde in Europa Centrala si de Est.

“Atentia companiei se concentreaza pe dezvoltarea afacerilor in zona de retail, precum si pe segmentul companiilor mici si mijlocii. In ceea ce priveste cifra de afaceri, GOTHAER Asigurari Reasigurari isi propune sa ajunga la un volum de prime brute subscrise de peste 60 mil. EUR pana in 2017. Investitia pe termen mediu in dezvoltarea companiei este estimata la peste 15 mil. EUR”, a declarat Anca BABANEATA, CEO, GOTHAER Asigurari Reasigurari.

Tranzactia prin care GOTHAER Finanzholding a achizitionat 67% din actiunile societatii PLATINUM Asigurari a fost finalizata in luna octombrie 2012, restul de actiuni ramanand detinute in mod egal de Constantin TOMA si Efraim NAIMER.

La momentul anuntarii acestei achizitii, Jurgen MEISCH, CFO al GOTHAER Insurance Group, declara ca, impreuna cu echipa manageriala locala, grupul german se asteapta sa devina, in urmatorii cinci ani, una dintre cele mai mari companii de asigurare pe piata asigurarilor generale din Romania.

Leave a Reply