Razvan PAVEL este Director de Dezvoltare la SAFETY Broker

Razvan PAVEL este Director de Dezvoltare la SAFETY Broker
pentru care lucrez. De aceasta data, este mai mult un parteneriat care are ca scop o mai buna reprezentare a asigurarilor online si o imbunatatire a prezentei SAFETY in acest segment de piata”, a declarat, pentru XPRIMM Newsletters, Razvan PAVEL.

“In urma cu aproape doi ani am inceput sa activez in asigurarile online si consider ca impreuna am reusit sa aducem acest domeniu mai aproape de lumina reflectoarelor, iar rezultatele se vad incet-incet. Avem jucatori puternici in piata, iar altii, la fel de importanti, urmeaza sa intre. De aceea, in opinia mea, este momentul oportun pentru un broker de marimea lui SAFETY Broker sa se concentreze pe aceasta piata”, a completat acesta.

Absolvent al Universitatii Politehnice din Bucuresti, Razvan PAVEL si-a inceput activitatea in asigurari in 1999, alaturi de ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, companie in cadrul careia a avansat pana in functia de Manager al departamentului de asigurari auto. Intre 2007 si 2009 a ocupat pozitia de Deputy CEO al OTP Garancia, iar in perioada 2009 – 2011 a fost membru al echipei GROUPAMA Asigurari, cu functia de Manager al departamentului de asigurari auto.

Compania SAFETY Broker a intermediat in anul 2012 prime de asigurare de peste 36,3 mil. EUR, cu aproximativ 60% mai mult decat in 2011, depasind cu circa 6 mil. EUR obiectivele anuntate. Din totalul intermedierilor realizate in 2012, politele RCA au reprezentat circa 22,5 mil. EUR, in timp ce pe segmentul CASCO, acestea s-au ridicat la 8,3 mil. EUR.

Leave a Reply