Tendintele in bancassurance, dezbatute la Chisinau

Tendintele in bancassurance, dezbatute la Chisinau
ntre care se regasesc: Artur GHERMAN, Presedinte, Comisia Nationala a Pietei Financiare, Emma TABARTA, Vice Guvernator, Banca Nationala a Moldovei, Mindaugas JUSIUS, Presedinte al Consiliului de Administratie, SWEDBANK Life Insurance SE, Lituania, Vladimir NOVIKOV, Director General Adjunct, SBERBANK Strakhovanie, Rusia, Florina VIZINTEANU, Presedinte Directorat, BCR Asigurari de Viata, Romania, Christoph CZETTL, CEO, GRAWE, Serbia, Viorel VASILE, CEO, SAFETY Broker, Cristian BALANICA, Director General, PIRAEUS Insurance Broker, Roumen GALABINOV, Director Regional, IUC Broker, Bulgaria si altii.

Conferinta este organizata in contextul in care anul 2013 marcheaza implementarea unor noi modificari si completari in legislatia domeniului bancar si al asigurarilor din Republica Moldova. Acestea vizeaza facilitarea desfasurarii de catre bancile licentiate a unei noi activitati – bancassurance, in contextul alinierii la standardele internationale.

Scopul evenimentului este identificarea celui mai eficient model de bancassurance pentru dezvoltarea unui parteneriat durabil intre toate partile implicate. De asemenea, discutiile vor reflecta probleme legate de libera competitie, gestionarea riscurilor si formarea profesionala, fiind, in acelasi timp, un excelent prilej pentru un schimb de experienta la nivel regional.

La eveniment vor participa aproximativ 140 de lideri si specialisti ai companiilor de asigurari si ai bancilor comerciale, asociatii profesionale de profil si experti internationali, reprezentanti la cel mai inalt nivel ai BNM si CNPF si ai altor institutii implicate in domeniu, organizatii de microfinantare, presa de specialitate etc.

Mai multe informatii despre eveniment, program, vorbitori si participare sunt disponibile pe pagina oficiala a conferintei: www.xprimm.md/bancassurance-md .

Leave a Reply